When The Story Begins....

Life is so short to be wasted...so lets LIVE, LEARN, WORK and PLAY!!!

Sunday, July 13, 2014

MY PREGNANCY JOURNEY : OUTDOOR MATERNITY PHOTOSHOOT

Hi readers...weekend aritu kitorang sempat la buat outdoor maternity photoshoot untuk baby A...aritu dah buat studio photoshoot kali ni saje gedik2 nak buat outdoor plak...tema haruslah english garden siap pakai flower crown bagai...actually memang sy dah pasang niat kalo pregnant memang sy nak buat outdoor maternity photoshoot...maka gigihla berposing di bulan puasa @ 31weeks++...kesian OP kitorang berpeluh2 amik gamba...Btw OP kitorang ni sy terjumpa kat fb...kebetulan sy tgh mencari photographer untuk shoot gamba kitorang...So untuk uolls yang teringin nak buat photoshoot wedding / pre-wedding / post wedding / event / maternity dengan harga yang mampu milik boleh la selak2 page fb Kim Hasri nih...Tak pun uollss bleh tengok kat website beliau : Kim Hasri Photography...pendek kata memang xrugi la amik beliau utk jd OP kitorang utk sesi maternity photoshoot nih...dah la MURAH...servis plak sgt2 TERBAIK!















































2 comments:

  1. nak tanya, dekat mana ni eh shoot ni?

    ReplyDelete
  2. Sori bru prasan komen...Taman Saujana Hijau...Putrajaya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...