When The Story Begins....

Life is so short to be wasted...so lets LIVE, LEARN, WORK and PLAY!!!

Saturday, September 10, 2016

HAPPY BIRTHDAY AISY!

3 sept yg lepas genap 2tahun anak sulung mommy...Aisy Umar...masih teringat2 lg waktu melahirkan Aisy...walaupun skrang Aisy dh ade adik...mommy tetap syg Aisy sbb Aisy adalah zuriat pertama yang menghuni rahim mommy...zuriat pertama yg ditunggu2... kehadiran Aisy byk mengajar mommy erti pengorbanan dan kasih sayang....

Tetiba sebak plak bila teringat betapa happynya sy masa dpt tau sy pregnant kan Aisy dulu...sedar x sedar dh 2tahun dh usiamu anak...so 3sept baru ni sy buat majlis kecil-kecilan utk meraikan harijadi Aisy...kek pun sy buat sdiri...menu plak mee kari..koktel....ajak kwn2 rapat dan sedara mara yg terdekat je...

Bab kek sy paling excited...oleh kerana Aisy ni peminat no 1 robocar poli...gigih la sy buat kek robocar poli utk dia...nak buat kek fondant x reti (maklumla amatur baker) so sy just buat red velvet kek with cream cheese frosting....deco dgn happy birthday candles ngan 2bijik kete robocar poli...selesai masalah...deco mmg kelaut sebab ni kali pertama buat kek frosting bagai....dgn xde proper tools tp demimu anak kuredah jua....Hasilnya....


Kek birthday yang tak seberapa. ..tp mommy buat dgn penuh kasih syg.... ikhlas dari hati tau...


Nampak tak muka excited Aisy bila tgk kek kowiiiii (robocar poli)



Happy birthday sayang....with love, (Mommy + Daddy)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...